Campanya renda 2022

Renda 2022

Preparem, confeccionem i presentem la seva declaració de la renda. Truqui'ns el 934745200 per demanar hora de visita al despatx o, si ho prefereix, feu-nos arribar la informació i documentació que s'indica a continuació a l'e-mail: carlosicart@asouto.com  i li prepararem la declaració sense que hagi de moure de casa :

Informació i documentació a remetre a SOUTO ADVOCATS:

  1. Confirmar quina és la direcció del seu habitatge habitual.
  2. Adjuntar fotocòpia llegible de el DNI, NIE o PASSAPORT de tots els membres de la unitat familiar (inclosos fills menors d'edat i si no tenen DNI, la data de naixement). Si és el cas, han d'informar si estan casats o són parella de fet.

  3. Adjuntar còpia de la declaració de l' IRPF de l'any anterior de tots els membres de la unitat familiar que la van presentar individualment o conjuntament.

  4. Si no va presentar declaració de l'IRPF de l'any anterior, necessitem els últims CINC DIGITS de qualsevol compte corrent en què aparegui com a titular (no com a autoritzat) de què no va presentar la declaració de la renda l'any anterior.

Amb aquesta informació li confirmarem l'import de l'preu de la declaració que haurà d'abonar segons el següent desglossament: