Despatx d'advocats a Cornellà de Llobregat


Evolució històrica del despatx

Som Souto Advocats, un conegut despatx d'advocats a Cornellà de Llobregat especialitzat en l'àrea laboral i de Seguretat Social, fundat per l'advocat Alfredo Souto García el 1978, després d'haver treballat com a advocat per al Sindicat Comissions Obreres i haver col·laborat amb altres advocats en despatxos col·lectius.

Des dels inicis vam instal·lar la nostra seu a la població del Cornellà de Llobregat, lloc en el qual hem estat fins a l'actualitat i des d'on atenem a clients de tot Catalunya.

La primera incorporació que es va produir en el nostre despatx va ser l'any 1989 a través de l'advocada Glòria Peralta Porcel, per donar suport al àrea del dret laboral i de la seguretat social. En l'actualitat és l'encarregada de les àrees civil i penal del despatx. L'any 1995 s'incorpora l'advocada Concepció Piñero Romera, el 2002 l'advocada Susana Creu Peralta, i el 2005 l'advocat Cesáreo Camp Fernández dels Rius, tots ells per reforçar el despatx en l'àmbit del dret laboral i de la Seguretat Social.

L'any 2009 va tenir entrada al despatx l'advocada Andrea Souto Méndez i amb posterioritat, l'any 2017 l'advocada Meritxell Fernández López, ambdues adscrites a l'àmbit del dret laboral i de la Seguretat Social.

Finalment, amb l'entrada de l'advocat Carlos Icart Bassols a l'any 2019, s'ha vist reforçada la secció civil del despatx i, a més, s'ha ampliat l'assessorament en matèria de dret mercantil i tributari, motiu pel qual, en l'actualitat, en Souto Advocats disposem d'una excelsa carta de serveis en tots els àmbits del dret, que permet un assessorament integral a tots els clients.

Els nostres clients aprecien la honestedat i sinceritat en el tracte que els despatxem, i la professionalitat que els oferim pel que fa a la nostra tasca, la qual es basa en la total transparència respecte de les reals possibilitats d'èxit en la defensa dels interessos que ens han estat encomanats.

El nostre equip d'advocats està format per un nodrit grup multidisciplinari, amb una formació específica i una gran experiència, que s'aplica a la defensa dels interessos que els nostres clients tenen a bé encomanar-nos.