Advocats a Cornellà


Ctra. D'Esplugues, 20 - local, 08940 Cornellà de Llobregat - 934 745 200 / Fax: 934 753 720 - recepcion@asouto.com

SOUTO ADVOCATS, més de 40 anys en la defensa dels drets dels ciutadans.

Sol·licitar hora de visita

Truquin al 934 745 200 per demanar-nos hora de visita o, si ho prefereixen, escriguin un missatge a continuació proporcionant-nos les seves dades de contacte i els trucarem nosaltres (No s'oblidin d'acceptar la política de privacitat punxant a la casella).


En Souto Advocats comptem amb una gran reputació, guanyada amb treball, dedicació i experiència al llarg dels anys, sempre oferint als nostres clients un servei basat en l'excel·lència i la màxima qualitat. Des d'aquest despatx d' advocats a Cornellà  volem que ens conegui i que sàpiga tot el que podem fer per vostè en el nostre dia a dia.

Compti amb el nostre equip d'advocats a Cornellà

En el nostre acompliment, oferim un servei, atenent cada consulta, gestió o actuació amb la màxima rapidesa i eficàcia, sempre de forma completament personalitzada.

En tant que dipositaris de la confiança i tranquil·litat dels nostres clients, el principal objectiu de Souto Advocats és aconseguir la resolució amb èxit de tots els conflictes que tenen a bé encomanar-nos. La nostra professionalitat, el compromís i l'atenció personalitzada  que dispensem a tots els clients, són alguns dels valors més importants en el nostre treball.

Abastem un ampli ventall d'àrees del dret i els nostres professionals estan especialitzats  en diferents tasques per oferir-li un servei integral en tot moment.

Som conscients que els nostres clients no volen perdre el seu temps i busquen un servei àgil i sobretot, eficaç. Per aquesta raó, en Souto Advocats garantim a tots ells una assistència legal, completament rigorosa, seriosa, eficient i professional, sempre amb l'objectiu de salvaguardar els seus interessos recolzant-nos en el coneixement, la tècnica i en el marc del codi deontològic de l'advocacia.

Si necessita dels serveis d'advocats amb experiència i de total confiança que li assessorin i busquin sempre la millor solució per al seu cas , volem que compti amb nosaltres. Ens importen els nostres clients i ens comprometem a defensar els seus interessos amb la màxima eficàcia.

No importa la classe de procés en el qual es trobi el seu cas, des d'aquest bufet durem a terme les accions legals pertinents . Tot això acompanyat d'un tracte proper, compromès i sobretot, professional.