Assessorament en tots els àmbits del dret

En Souto Advocats li oferim un complet assessorament en tots els àmbits del dret . Obtingui una defensa jurídica amb garantia de qualitat, gràcies a la nostra notable experiència en el sector.

Li proporcionem un íntegre assessorament en tots els àmbits del dret

En Souto Advocats som professionals, seriosos, amb experiència i capaços de defensar els interessos i necessitats dels ciutadans en qualsevol dels àmbits del dret. Això és possible perquè comptem amb col·legiats qualificats per a cadascuna de les àrees en què treballem.

Ens encarreguem d'assessorar i tramitar la reclamació de totes les prestacions en matèria de seguretat social; pensions d'invalidesa, jubilació o viduïtat; subsidis d'atur; determinacions de contingència, revisions de grau, etc.
Els nostres advocats laboralistes són experts en resoldre conflictes laborals i defensar els drets dels treballadors. Per obtenir ajuda per impugnar tot tipus d'acomiadaments, extincions de contracte o fins i tot accidents laborals, compti amb nosaltres.
Ajudem a intervenir i resoldre qualsevol conflicte familiar derivat dels procediments de divorcis, herències, guanys, tuteles, etc. Amb la garantia de la millor defensa dels seus interessos.

Tenim molta experiència en la reclamació d'indemnitzacions per danys i perjudicis, tant si sorgeixen de responsabilitat civil contractual com si es tracta de responsabilitat civil extracontractual (danys per accidents de tota mena).
Gràcies als nostres advocats especialitzats en matèria d'habitatge, gaudirà del millor assessorament i defensa possibles en compravenda i arrendament d'habitatges, propietat horitzontal i problemàtiques amb motiu d'execucions d'obres.
La seva empresa i tot el relacionat amb ella o la seva activitat estarà protegida tant si vol comptar amb nosaltres per al dia a dia o per solucionar un problema puntual.

Ens encarreguem de confeccionar i presentar tots els seus impostos, tant si és vostè un particular, com si és un autònom o una societat.
La seva defensa penal és molt important per a nosaltres, no descansarem fins a aconseguir els millors resultats possibles en cada un dels judicis.
 

Si necessita més informació sobre qualsevol de les nostres activitats, visiteu la nostra pàgina de serveis o poseu-vos en contacte amb nosaltres.